A Smoking Acc. International Kft. főként elektronikai periféria termékek disztribúciójával, gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Több mint egy évtizedes múlttal rendelkezünk ezen a területen. Olyan márkáknak látjuk el a képviseletét mint a KODAK, VARTA vagy a NITECORE. Termékkínálatunk napról napra bővül, a kereskedői hálózattal az ön igényeire szabva fejlődik.

Értékesítésünk főleg business to business azaz elsődlegesen kereskedelmi egységekre szakosodtunk. A fogyasztói igényeket ezen webáruházban történő rendelések leadásával tudjuk kielégíteni. Területi képviselő kollégáink segítik ügyfeleink munkáját az optimális termékszortiment kialakításában, a megfelelő displayek, állványok megválasztásában és a szakmai képzésekben. Ezen feladatok optimális ellátása esetén maximalizálni tudjuk partnereink forgalmát az általunk forgalmazott termékkörökből. Számos lehetőség van társaságunktól rendelni. 

  • személyesen (területi képviselőn keresztül vagy a nagykereskedésünkben)
  • weben (www.smokingacc.hu)
  • applikáción (play store - smokingacc app)
    SmokingACC applikáció
  • e-mailben (info@smokingacc.hu)
  • telefonon (+3670 886 5660)

A Smoking Acc International Kft. három saját márkával rendelkezik. MODEE Smart Lighting néven gyártjuk 2-5 év garanciás LED, DEKOR és ECO Halogén termékeinket főként lakossági és szolgáltató ipari piacra . MODEE Premium Line néven gyártatjuk 3-7 év garanciás LED termékeinket főleg ipari fejlesztésekhez. TECHNIK márkanév alatt gyártjuk a "budget" LED termékeinket és prémium minőségű elosztó és hosszabbító termékcsaládunkat. 
Egyéb márkáinkról: KODAK, CAT, NITECORE exclusive disztributor és VARTA disztribútor vagyunk a hazai piacon. Sub-disztributora az ENERGIZER-nek és a DURACELL-nek. A hivatalos márkaépítés mellett egyéb brandeket is forgalmazunk mint például a Panasonic, Eneloop, Sony, Maglite, Acebeam, EagTac, Rayovac, Camelion, Saft vagy a Tadiran és még néhány...