Társaságunk több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező disztribúciós vállalat.
Nagy múltú világmárkák forgalmazását, markerting tevékenységét végezzük magyarországi székhelyről, telephelyről, 100%-ban magyar tulajdonban.
Számos európai tagállamban jelen vagyunk. Több ezer viszonteladó partnerünkkel karöltve építjük ezen márkák piaci jelenlétét.

 

A Smoking Acc. International Kft. az alábbi termékkörökben érdekelt:
- világítástechnika, LED technológia
- elemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők
- elemlámpák, fejlámpák, kézi világítás
- kábelek, elosztók-hosszabbítók, kiegészítőik
- ragasztástechnika
- borotvák

Olyan márkák választották cégünket képviselettel megbízva, mint a Kodak, Nitecore, Caterpillar, Acebeam, Modee, Modee Premium, Technik.
Forgalmazott márkáink: Kodak, Duracell, Energizer, Varta, Panasonic, GP, Saft, Tadiran, Eneloop, Nitecore, Acebeam, Fenix, Caterpillar, Modee Smart Lighting, Modee Premium Line, Technik, Uhu, Bison

 

Világítástechnikai kínálatunk széles megoldást biztosít fogyasztói és ipari felhasználásra egyaránt. Foglalt gyártási kapacitásunk lehetővé teszi, hogy egyedi világítóstechnikai termékeket megvalósítsunk legyen szó egyedi lámpatestek gyártásáról vagy kereskedelmi hálózatoknak történő saját brand gyártásáról.

Elem, akkumulátor, akkumulátor töltők és elemlámpa kategóriában az összes nagy gyártó termékeit képviseljük. Igény esetén hálózatok számára saját márkás elemek, akkumulátorok gyártását, logisztikáját és tárolását is biztosítjuk.

Társaságunk fejlett értékesítési megoldásokkal és logisztikával biztosítja a rendelések mielőbbi partnereinkhez való eljuttatását.
A rendeléseket belföldön és export irányba is értékesítő kollégák végzik, segítve ezzel az egyéni kérések lehető legpontosabb megvalósítását. Segítjük ügyfeleink munkáját az optimális termékszortiment kialakításában, a megfelelő displayek, állványok megválasztásában és a szakmai képzésekben. Ezen feladatok optimális ellátása esetén maximalizálni tudjuk partnereink forgalmát az általunk forgalmazott termékkörökből.

Aki a teljes kínálatot kívánja megtekinteni és inkább online beállítottságú, annak rendelkezésre áll a webáruházunk a teljes termék kínálatunkkal, certifikációkkal, technikai támogatással és egyéb információkkal.
Van továbbá lehetőség okostelefonra letölthető APP segítségével rendelni, ami egy érdekes és egyedi megoldás.

 

Raktárbázisunk jelenleg több mint 1300 raklap áruval rendelkezik, amit belföldön 24-48 órán belül partnereinkhez juttatunk a rendelés leadását követően.
Külföldről történő rendelés esetén a rendelés leadását követő napon már feladjuk a rendelt termékeket.

Csapatunk fiatalos, lendületes és megbízható. Hiszünk a partnerkapcsolatokban, hiszünk abban, hogy amit teszünk azzal értéket teremtünk. Hisszük azt, hogy a termékeinket ha a lehető legnagyobb odafigyeléssel tervezzük és gyártjuk, az a fogyasztó mindennapjait megkönnyíti és örömét leli benne.
Tudjuk azt, hogy a befektetett munka megtérül, legyen szó bármiről a társaságunkon belül. Ezzel a hozzáállással keresünk partnereket, társakat, munkavállalókat, barátokat akik hasonló elveket vallanak és azonosulni tudnak céljainkkal. Meggyőződésünk, hogy egy üzlet akkor jó, ha mindkét félnek jó!

 

Smmoking Acc APP:

SmokingACC applikáció