A Modee új minőségi és esztétikus falra szerelhető és kerti LED szolár lámpái minden szempontból tökéletes megoldást nyújtanak a ház körüli területek bevilágítására. Tökéletes választás azokra a helyekre, ahol nem megoldható az árammal működő lámpák használata, hiszen ezeket a kompakt lámpákat könnyedén felszerelhetjük bármilyen falfelületre, lépcsőre, illetve bármilyen egyéb síkfelületre.

1

Hogyan működnek?

A napelemes szolár lámpák egyik legnagyobb előnye, hogy használatuk maximálisan környezetbarát. Napközben a Nap energiáját alakítják át a bennük lévő újratölthető akkumulátor javára energiaforrássá, melynek köszönhetően amint besötétedik, a lámpák automatikusan felkapcsolnak, és lágy fénnyel ragyogják be környezetüket. Minden lámpa monokristály, vagy polikristály szolár panellel lett felszerelve, melyek napközben, a napfény hatására töltődnek fel, ezáltal a lámpák LED fényforrása képes egész éjszaka, akár 8 órán keresztül világítani. A napelem által termelt energiát minden szolár lámpában egy erős, Ni-MH akkumulátor hasznosítja, amely újratölthető és cserélhető is egyben.

Miért válaszd a Modee szolár lámpáit?

Ezek az egyedi megjelenésű, modern fényforrások minőségi anyagokból, többek között rozsdamentes acélból készültek, így igazán tartósak és strapabíróak. Webshopunkon 10-féle modell elérhető különböző méretben, formavilágban és fényerősségben, így biztosan mindenki megtalálja az otthonához leginkább passzolót. Kínálatunkban a hideg fehértől egészen a meleg fehér színhőmérsékletig elérhetőek, ugyanakkor ha valami extrán különlegesre van szükség, ajánljuk figyelmedbe színváltós modellünket, amely különböző élénk színekben pompázik.

Modee Lighting LED Fali RGB Szolár Lámpa 109: 

https://www.smokingacc.hu/hu/fenyforrasok/led-solar/modee-lighting-led-fali-szolar-lampa-109-2db-doboz

1

Ha nincsen szükség az állandó megvilágításra, érdemes mozgásérzékelő szenzorral ellátott modellt választani, melyeknek kizárólag akkor kapcsolnak fel, vagy váltanak nagyobb fényerőre, ha 3-5 méteren belül mozgást érzékelnek. A mozgásérzékelős modellek kifejezetten hasznosak bejárati ajtó fölé helyezve, hiszen segítségével nem kell bajlódnunk a lámpa felkapcsolásával kulcskeresés, vagy cipekedés közben sem.

Mozgásérzékelő szenzoros modelljeink:

Modee Lighting LED Fali Szolár Napelemes Lámpa 107: https://www.smokingacc.hu/hu/fenyforrasok/led-solar/modee-lighting-led-fali-szolar-lampa-107

Modee Lighting LED Fali Szolár Napelemes Lámpa 105:

https://www.smokingacc.hu/hu/fenyforrasok/led-solar/modee-lighting-led-fali-szolar-lampa-105-szenzor

1

Ezeknek a praktikus szolár lámpáknak nemcsak a használata, de a felszerelése is gyerekjáték. Minden doboz tartalmaz tipliket és rögzítőcsavarokat, melyekkel könnyedén rögzíthetjük ezeket a fényforrásokat a falhoz mindössze egy fúró segítségével. A kerti szolár lámpával mindössze annyi a dolgunk, hogy egy napos helyre szúrjuk le a talajba. Ahhoz, hogy a lámpák tökéletesen működjenek, fontos, hogy olyan kültéri helyre helyezzük, ahol a lámpa paneljét napközben legalább 6 órán keresztül éri közvetlen napfény, illetve fontos, hogy utcai világítás környékére ne helyezzük őket. IP44-es vízállósági besorolást kaptak, vagyis fröccsenő víz ellen minden irányból védettek, így bátran helyezhetjük akár a medence környékére is, továbbá az eső sem fog kárt tenni benne.

1

A Modee LED szolár lámpák kiemelkedő minőségüknek köszönhetően garantáltan hosszú ideig fogják beragyogni otthonát! Tökéletes választás a virágoskert, kerti pihenőhely, udvar, vagy erkély bevilágítására.

Fedezd fel a Modee kerti és fali szolár lámpáit:

https://www.smokingacc.hu/hu/fenyforrasok/led-solar