Legyen szó hangulatos kerti partikról, grillezésről, vagy éppen udvar, vagy kertgondozásról, mindenképp hasznos, ha rendelkezünk megbízható hosszabbítókkal és kiváló teljesítményű fényforrásokkal. A Technik hosszabbítókkal és a Modee reflektorokkal biztosított a hatékony munkavégzés, valamint a gondmentes kikapcsolódás.

Technik lengő hosszabbítók

A 16A-es Technik minőségi lengő hosszabbítókkal könnyedén eljuttathatod az árammal működő eszközeidet a csatlakozótól távolabb eső területekre is. Tökéletes választás beltéri és kültéri használatra is, hiszen a minőségi szigetelésnek köszönhetően nem árt nekik a nedvesség sem, illetve a sérülésektől és törésektől is védve vannak. 3x1,5 mm2 keresztmetszetű H05VV-F típusú kábellel rendelkeznek, mely ideálissá teszi a kábeleket kis és közepes mechanikai igénybevételekhez flexibilis bekötésekhez, különböző típusú gépekhez. Élénk narancssárga színüknek köszönhetően könnyen észrevehető mindenféle felületen, ezzel elkerülhetők az esetleges balesetek.

Weboldalunkon elérhető 5m, 10m, 20m, illetve 30m hosszú változatban, így minden célra megtalálhatja a tökéletes modellt.

1

Technik lengő hosszabbítók: https://www.smokingacc.hu/hu/villanyszereles/hosszabbito

Technik kábeldobok

A Technik Professional nagy teljesítményű kábeldobok garantáltan megkönnyítik a nyári munkálatokat a kertben és a műhelyben! Ezekkel a 16A áramerősségű, 300/500V névleges feszültséggel működő minőségi kábeldobokkal egyszerre 4 eszközt is üzemeltethetünk. Használatukkal a távolság sem akadály, hiszen 25m, illetve 50m hosszú kábellel rendelkeznek, így a kert, garázs, vagy a műhely távolabbi zugaiba is könnyedén elérhetünk.  Használatuk igazán biztonságos, hiszen hőálló PVC szigeteléssel és köpennyel lettek ellátva, valamint túlmelegedés elleni védőkapcsolóval is felszerelték őket.  Praktikus kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható, és képes stabilan megállni az egyenetlen felületeken is.

Tökéletes választás folyamatos beltéri, illetve alkalmi kültéri használatra egyaránt.

1

Technik kábeldobok: https://www.smokingacc.hu/hu/villanyszereles/kabeldob

Modee reflektorok

Fedezd fel a Modee Lighting prémium minőségű reflektorait!

Ezek a modern és strapabíró fényforrások kis fogyasztással, nagy fényerővel, valamint nagy fényhasznosítással rendelkeznek, melynek köszönhetően 120°-os fényükkel hatékonyan világítják meg a nagyobb külterületeket is. Tökéletes választás a kert, vagy terasz megvilágítására, de raktárépületeket, vagy a garázs előterét is fénybe boríthatjuk a segítségükkel. IP65-ös IP-védettségükből adódóan az esős időjárástól, illetve a portól sem kell féltenünk, így biztonsággal használhatjuk őket kültéren. A minőségi LED-eket alumínium ház borítja, ezzel biztosítva a kiváló hőelvezetést, mely mindenképpen hozzájárul a hosszú, 25.000 órás élettartamhoz, így valóban hosszútávra tervezhetünk velük! Bizonyos modellek mozgásérzékelő szenzorral is fel lettek szerelve, melynek köszönhetően csak akkor kapcsolnak fel, ha mozgást érzékelnek a közelben.

Kínálatunkban széles választékban elérhetőek, különböző teljesítménnyel (10W-200W) és fényárammal (800 lumen-18000 lumen), valamint 4000 Kelvines semleges fehér, illetve 6000 Kelvines hideg fehér színhőmérséklettel rendelkeznek

1

Modee Lighting reflektorok: https://www.smokingacc.hu/hu/fenyforrasok/led-reflektor