2 perc olvasási idő 2022.júl.12 Minőségi termékek a gondtalan kerti kalandokhoz!

Könnyítsd meg a nyári munkálatokat, és tedd kellemessé a kertben töltött időt a Modee és a Technik minőségi termékeivel!

3 perc olvasási idő 2022.jún.17 Tedd hangulatossá a nyári estéket a Modee szolár lámpáival!

Megérkezett a jó idő, ezzel együtt pedig egyre több időt töltünk az esti órákban is kint a kertben, a teraszon, vagy az udvaron. A minőségi kinti időtöltéshez elengedhetetlenek a praktikus és kiváló minőségű fényforrások, melyek nemcsak a világításért, de a kellemes hangulatért is felelősek.

2 perc olvasási idő 2021.júl.22 Modee Premium Line- Panel Glass széria

Az Modee Premium Line legújabb szériája: Panel Glass!

2 perc olvasási idő 2021.júl.07 Eastman Kodak Company 2 perc olvasási idő 2020.okt.22 Minden amit az UVC lámpáinkról tudni kell! 2 perc olvasási idő 2019.máj.15 Mi az a filament LED? kevesebb, mint 1 perc olvasási idő 2019.máj.07 Alkáli vagy líthium? Megéri a drágábbat venni?

Elemet venni nem is olyan egyszerű mint gondolnánk. Attól függően, hogy épp mibe is használja, vagy évekig is kitart, amíg egyszer csak egyik reggel nem ébreszt az óra, vagy nem tud elkapcsolni egy-egy unalmas műsorról. A másik variáció, hogy nagyon gyorsan lemerülnek például a fényképezővel történt két villantást miatt. 

kevesebb, mint 1 perc olvasási idő 2019.ápr.29 Dupla teljesítmény hasonló méretben!

A TIP2 kétszer erősebb mint elődje 2 darab CREE XP-G3 S3 LED-et használ, amelyek teljesen tükröződésmntes optikai lencsével 720 lumen lenyűgöző teljesítményt, illetve 2160 kandela maximális középfény intenzitást valamint 93 méteres távolságra történő megvilágítást biztosít.

kevesebb, mint 1 perc olvasási idő 2019.ápr.10 Munka vagy barlangászás? A válasz Petzl!

A Petzl küldetésének tekinti azt, hogy olyan innovatív eszközöket és szolgáltatásokat hozzon létre, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a legtökéletesebb megvilágítást, legyen szó munkáról, sportól vagy egyéb szabadidős elfoglaltságról.

kevesebb, mint 1 perc olvasási idő 2019.ápr.03 Megérkezett a Technik új termékcsaládja!

A Technik termékcsaláddal olyan felhasználóinknak szerettük volna az igényeit kielégíteni, akik minőségben nem szerettek volna kompromisszumokat kötni, viszont jóval kedvezőbb árfekvésű LED termékek megjelenését várták a piacon.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.